Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Назва: Ergonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterprise
Автори: Zakharchuk, V.
Захарчук, В.Г.
Бібліографічний опис: Zakharchuk V. Ergonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterprise / V. Zakharchuk // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – C. 363 - 364.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: ergonomic design
restaurant enterprise
optimizing the work
Короткий огляд (реферат): The restaurant business of Ukraine at the present stage of development of the restaurant industry continues to form, the quantitative and qualitative composition of the participants is changing, and the market is becoming more consolidated. The significant dynamism and uncertainty of the modern socioeconomic environment, increased competition in the consumer market require new design solutions from the management of restaurant enterprises in the development of both the exterior and interior. Of great importance in the work of institutions is interior design, which should fulfill not only an aesthetic function, but also the function of optimizing the work of an enterprise, which is ensured by an ergonomic design.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Інші ідентифікатори: JEL classification: L830; Z310
UDC 640.43:721
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ERGONOMIC DESIGN AS A COMPONENT OF OPTIMIZING THE WORK.pdf197,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.