Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorZakharchuk, V.-
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.date.accessioned2021-10-21T08:18:55Z-
dc.date.available2021-10-21T08:18:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifierJEL classification: L830; Z310-
dc.identifierUDC 640.43:721-
dc.identifier.citationZakharchuk V. Ergonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterprise / V. Zakharchuk // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – C. 363 - 364.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447-
dc.description.abstractThe restaurant business of Ukraine at the present stage of development of the restaurant industry continues to form, the quantitative and qualitative composition of the participants is changing, and the market is becoming more consolidated. The significant dynamism and uncertainty of the modern socioeconomic environment, increased competition in the consumer market require new design solutions from the management of restaurant enterprises in the development of both the exterior and interior. Of great importance in the work of institutions is interior design, which should fulfill not only an aesthetic function, but also the function of optimizing the work of an enterprise, which is ensured by an ergonomic design.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherВидавничий дім «Гельветика»en_US
dc.subjectergonomic designen_US
dc.subjectrestaurant enterpriseen_US
dc.subjectoptimizing the worken_US
dc.titleErgonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterpriseen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ERGONOMIC DESIGN AS A COMPONENT OF OPTIMIZING THE WORK.pdf197,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.