Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13449
Назва: Methodological basis for the examination of perfumery products
Автори: Zakharchuk, V.
Kundilovskaya, T.
Захарчук, В.Г.
Кунділовська, Т.А.
Бібліографічний опис: Zakharchuk V. Methodological basis for the examination of perfumery products / V. Zakharchuk, T. Kundilovskaya // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – C. 368 -370.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: methodological
examination of perfumery products
Короткий огляд (реферат): The expert practice of the perfume industry requires a scientific systematization of the accumulated material, taking into account the new regulatory framework and economic conditions. With regard to regulatory documentation in the perfumery industry, this situation has developed a part of the regulatory documents that has remained an inheritance since the Soviet Union and was revised in connection with the new requirements of scientific and technological progress. As a result, in recent years, national standards have been adopted and enforced [1; 2; 3] and the following European regulations [4; 5; 6] have been introduced, which are directly related to the definition of quality and commodity-based examination of perfumery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13449
Інші ідентифікатори: JEL classification: D180; L150; L660
UDC 343.148.65:665.57
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
METHODOLOGICAL BASIS FOR THE EXAMINATION OF PERFUMERY PRODUCTS.pdf247,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.