Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458
Назва: Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг
Інші назви: Features of master's training of service specialists
Автори: Шинкаренко, В.М.
Shinkarenko, V.
Бібліографічний опис: Шинкаренко Л. В. Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг / Л. В. Шинкаренко, В. М. Шинкаренко // Актуальні дослідження в соціальній сфері : матеріали шістнадцятої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 17 листопада 2020 р.) / гол. ред. В. В. Корнещук. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2020. – С. 128-130.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ФОП Бондаренко М.O.
Ключові слова: магістерська підготовка
конструювання навчального процесу
master's degree
designing the learning process
Короткий огляд (реферат): У тезах наведено аналіз та структурні особливості освітніх програм підготовки магістрів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в українських закладах вищої освіти.
The abstracts present the analysis and structural features of educational programs for master’s degrees in «Tourism» and «Hotel and restaurant business» in Ukrainian higher education institutions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458
Розташовується у зібраннях:Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.