Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкаренко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Shinkarenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-22T07:53:52Z | - |
dc.date.available | 2021-10-22T07:53:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шинкаренко Л. В. Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг / Л. В. Шинкаренко, В. М. Шинкаренко // Актуальні дослідження в соціальній сфері : матеріали шістнадцятої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 17 листопада 2020 р.) / гол. ред. В. В. Корнещук. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2020. – С. 128-130. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458 | - |
dc.description.abstract | У тезах наведено аналіз та структурні особливості освітніх програм підготовки магістрів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в українських закладах вищої освіти. | en_US |
dc.description.abstract | The abstracts present the analysis and structural features of educational programs for master’s degrees in «Tourism» and «Hotel and restaurant business» in Ukrainian higher education institutions. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ФОП Бондаренко М.O. | en_US |
dc.subject | магістерська підготовка | en_US |
dc.subject | конструювання навчального процесу | en_US |
dc.subject | master's degree | en_US |
dc.subject | designing the learning process | en_US |
dc.title | Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг | en_US |
dc.title.alternative | Features of master's training of service specialists | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра статистики та математичних методів в економіці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.