Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШинкаренко, В.М.-
dc.contributor.authorShinkarenko, V.-
dc.date.accessioned2021-10-22T07:53:52Z-
dc.date.available2021-10-22T07:53:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШинкаренко Л. В. Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг / Л. В. Шинкаренко, В. М. Шинкаренко // Актуальні дослідження в соціальній сфері : матеріали шістнадцятої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 17 листопада 2020 р.) / гол. ред. В. В. Корнещук. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2020. – С. 128-130.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458-
dc.description.abstractУ тезах наведено аналіз та структурні особливості освітніх програм підготовки магістрів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в українських закладах вищої освіти.en_US
dc.description.abstractThe abstracts present the analysis and structural features of educational programs for master’s degrees in «Tourism» and «Hotel and restaurant business» in Ukrainian higher education institutions.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherФОП Бондаренко М.O.en_US
dc.subjectмагістерська підготовкаen_US
dc.subjectконструювання навчального процесуen_US
dc.subjectmaster's degreeen_US
dc.subjectdesigning the learning processen_US
dc.titleОсобливості магістерської підготовки фахівців сфери послугen_US
dc.title.alternativeFeatures of master's training of service specialistsen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Appears in Collections:Кафедра статистики та математичних методів в економіці



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.