Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анісімова, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-10T12:13:59Z | - |
dc.date.available | 2021-11-10T12:13:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Анісімова К. В. Організаційно-економічне забезпечення функціонування готелю «Дюк» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. В. Анісімова; наук. кер. О. В. Шикіна; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 99 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Anisimova.pdf | - |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовано сутність організаційно-економічного забезпечення функціонування закладів готельного господарства. Аналізуються тенденції функціонування закладів готельного господарства Одеського регіону. Оцінюється ефективність проведення пропонованих заходів на території готелю «Дюк». За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження ряду заходів. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів. | en_US |
dc.description.abstract | The paper analyzes the essence of organizational and economic support for the functioning of hotel facilities. Trends in the functioning of hotel facilities in the Odessa region are analyzed. The effectiveness of the proposed activities on the territory of the hotel «Duke» is evaluated. According to the results of the study, the expediency of implementing a number of measures is formulated. The efficiency is analyzed, taking into account the profit and costs for the implementation of measures. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | готельне господарство | en_US |
dc.subject | готельні послуги | en_US |
dc.subject | організаційно-економічне забезпечення | en_US |
dc.subject | удосконалення функціонування | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | hotel economy | en_US |
dc.subject | hotel services | en_US |
dc.subject | organizational and economic support | en_US |
dc.subject | improvement of functioning | en_US |
dc.title | Організаційно-економічне забезпечення функціонування готелю «Дюк» | en_US |
dc.title.alternative | Organizational and economic support for the operation of the hotel «Duke» | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анісімова К.В. Реферат.pdf | 234,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.