Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13592
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бахчиванжи, Н.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T13:48:01Z | - |
dc.date.available | 2021-11-11T13:48:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бахчиванжи Н. О. Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / Н. О. Бахчиванжи; наук. кер. Н. В. Нєчева; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Bakhchivanzhi.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто нормативно-правові та науково-теоретичні основи організації праці ,удосконалення персоналу на підприємствах готельного господарства та підвищення рівня якості персоналу на підприємствах гостинності. Проаналізовано організаційну структуру готелю «Кооператор» та його господарську діяльность, досліджено динаміку показників розвитку підприємства. Запропоновано підвищити якість надання послуг, збільшити кількість заходів для поліпшення мотивації персоналу. | en_US |
dc.description.abstract | The normative-legal and scientific-theoretical bases of labor organization, improvement of personnel at hotel enterprises and increase of quality of personnel at hospitality enterprises are considered in the work. The organizational structure of the hotel "Cooperator" and its economic activity are analyzed, the dynamics of indicators of enterprise development is investigated. It is proposed to improve the quality of services, increase the number of measures to improve staff motivation. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | управління персоналом | en_US |
dc.subject | підприємства готельного господарства | en_US |
dc.subject | мотивація персоналу | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | організація праці | en_US |
dc.subject | personnel management | en_US |
dc.subject | hotel enterprises | en_US |
dc.subject | personnel motivation | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | labor organization | en_US |
dc.title | Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор») | en_US |
dc.title.alternative | Improving the organization of staff at the hotel industry (on the example of the hotel "Cooperator") | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бахчиванжи Н.О. Реферат.pdf | 603,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.