Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13592
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБахчиванжи, Н.О.-
dc.date.accessioned2021-11-11T13:48:01Z-
dc.date.available2021-11-11T13:48:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБахчиванжи Н. О. Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / Н. О. Бахчиванжи; наук. кер. Н. В. Нєчева; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Bakhchivanzhi.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто нормативно-правові та науково-теоретичні основи організації праці ,удосконалення персоналу на підприємствах готельного господарства та підвищення рівня якості персоналу на підприємствах гостинності. Проаналізовано організаційну структуру готелю «Кооператор» та його господарську діяльность, досліджено динаміку показників розвитку підприємства. Запропоновано підвищити якість надання послуг, збільшити кількість заходів для поліпшення мотивації персоналу.en_US
dc.description.abstractThe normative-legal and scientific-theoretical bases of labor organization, improvement of personnel at hotel enterprises and increase of quality of personnel at hospitality enterprises are considered in the work. The organizational structure of the hotel "Cooperator" and its economic activity are analyzed, the dynamics of indicators of enterprise development is investigated. It is proposed to improve the quality of services, increase the number of measures to improve staff motivation.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectпідприємства готельного господарстваen_US
dc.subjectмотивація персоналуen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectорганізація праціen_US
dc.subjectpersonnel managementen_US
dc.subjecthotel enterprisesen_US
dc.subjectpersonnel motivationen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectlabor organizationen_US
dc.titleУдосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор»)en_US
dc.title.alternativeImproving the organization of staff at the hotel industry (on the example of the hotel "Cooperator")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бахчиванжи Н.О. Реферат.pdf603,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.