Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13593
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБичкова, Д. Г.-
dc.date.accessioned2021-11-11T13:55:35Z-
dc.date.available2021-11-11T13:55:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБичкова Д. Г. Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / Д. Г. Бичкова; наук. кер. С. С. Галасюк; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 77 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Bychkova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування в кафе; вивчено сутність кафе як різновиду закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світовий і вітчизняний досвід розвитку кафе у складі закладів ресторанного господарства. В аналітичній частині зроблено аналіз матеріально-технічної бази та асортименту кулінарної продукції кафе «MAMAN», проведено оцінку якості надання основних та додаткових послуг у цьому закладі; досліджено динаміку його виробничо-економічної діяльності на підставі вивчення теоретичних положень, первинної інформації та статистичних даних. Внесені пропозиції щодо вдосконалення організації обслуговування в кафе «MAMAN» на підставі оцінки його конкурентної позиції та вивчення відгуків споживачів. Розроблено комплекс заходів щодо поліпшення організації обслуговування в кафе «MAMAN». Зроблено економічне обґрунтування окремих пропонованих заходів. Розрахована економічна ефективність діяльності кафе «MAMAN» з урахуванням впровадження рекомендованих заходів.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of three sections. The object of research is the process of organizing customer service on the example of cafe "MAMAN". The paper considers the theoretical aspects of the organization of service in the cafe; the essence of cafe as a kind of restaurant establishments is studied; features of service in cafe are revealed; the world and domestic experience of development of cafe as a part of establishments of restaurant economy is considered. In the analytical part the analysis of material and technical base and assortment of culinary products of cafe "MAMAN" is made, the estimation of quality of rendering of the basic and additional services in this establishment is carried out; the dynamics of its production and economic activity is studied on the basis of studying theoretical principles, primary information and statistical data. Proposals were made to improve the organization of service in the cafe "MAMAN" based on the assessment of its competitive position and the study of consumer feedback. A set of measures to improve the organization of service in the cafe "MAMAN" has been developed. The economic substantiation of separate offered actions is made. The economic efficiency of the MAMAN cafe is calculated taking into account the implementation of the recommended measures.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкафеen_US
dc.subjectрізновиди кафеen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectпослуги кафеen_US
dc.subjectорганізація обслуговуванняen_US
dc.subjectcafeen_US
dc.subjecttypes of cafeen_US
dc.subjectrestaurant establishmentsen_US
dc.subjectcafe servicesen_US
dc.subjectservice organizationen_US
dc.titleШляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN»)en_US
dc.title.alternativeWays to improve the organization of the services in the cafe (on the example of the cafe "MAMAN")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бичкова Д.Г. Реферат.pdf169,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.