Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13604
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гладченко, Т.С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-12T12:53:31Z | - |
dc.date.available | 2021-11-12T12:53:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гладченко Т. С. Напрями удосконалення організації надання послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі закладу «Крем – Кафе») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / Т. С. Гладченко; наук. кер. І. М. Єгупова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Gladchenko.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження полягає в розробці практичних рекомендацій щодо розробки додаткових послуг на базі існуючих. Розширення зони доставки продуктів харчування та розробки виїзного обслуговування споживачів. Розрахування прибутку та витрат на базі рекомендованих додаткових послуг. | en_US |
dc.description.abstract | The purpose of the study is to develop practical recommendations for the development of additional services based on existing ones. Expansion of the area of food delivery and development of outbound customer service. Calculation of profit and expenses on the basis of recommended additional services. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | виїзнє обслуговування | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | food | en_US |
dc.subject | outbound service | en_US |
dc.title | Напрями удосконалення організації надання послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі закладу «Крем – Кафе») | en_US |
dc.title.alternative | Directions for improving the organization of services at the restaurant business (on the example of the institution "Cream - Cafe") | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гладченко Т.С. Реферат.pdf | 283,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.