Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13609
Назва: Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства(на прикладі готелю «Айвазовський»)
Інші назви: Improving the organization of staff at the hotel industry (on the example of the hotel "Aivazovsky")
Автори: Гранчевська, К.В.
Бібліографічний опис: Гранчевська К. В. Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Айвазовський») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. В. Гранчевська; наук. кер. Р. С. Козловський; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 77 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ефективність праці
організаційна структура
трудова поведінка
заробітна плата
готельне господарство
labor efficiency
organizational structure
labor behavior
wages
hotel industry
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються особливості організації праці на підприємствах готельного господарства. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Айвазовський», надано оцінку складу, руху і структури персоналу готелю. Запропоновано та економічно обґрунтовано впровадження заходів щодо удосконалення організації праці у готелі «Айвазовський». Розроблені пропозиції спрямовані на покращення економії часу, взаєморозуміння між працівниками, зниженню конфліктності в колективі, покращення кваліфікації та роботи персоналу.
The paper considers the peculiarities of the organization of labor in the hotel industry. The analysis of economic activity and organizational structure of hotel "Aivazovsky" is carried out, the estimation of structure, movement and structure of personnel of hotel is given. The introduction of measures to improve the organization of work in the hotel "Aivazovsky" is proposed and economically justified. The developed proposals are aimed at improving time savings, mutual understanding between employees, reducing conflicts in the team, improving the skills and work of staff.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Granchevska.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гранчевська К.В. Реферат.pdf267,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.