Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКопач, О.С.-
dc.date.accessioned2021-11-15T08:50:11Z-
dc.date.available2021-11-15T08:50:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКопач О. С. Напрями вдосконалення діяльності готелю «Fontan Prestige» з надання додаткових послуг : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / О. С. Копач; наук. кер. С. Г. Нездоймінов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 74 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kopach.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні основи обслуговування споживачів на підприємствах готельного господарства, сучасні підходи до надання додаткових готельних послуг. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Fontan Prestige», досліджено стан конкурентного середовища готелю, наведено динаміку показників розвитку підприємства; запропоновано заходи щодо надання додаткових послуг у готелі в умовах адаптивного карантину. Надано рекомендації щодо впровадження додаткових послуг з безпеки обслуговування споживачів у готелі «Fontan Prestige». Впровадження продукту «Термінал розпізнавання обличчя та безконтактного дезінфікування рук споживачами готельних послуг» спрямовано на підвищення рівня безпеки гостей в умовах карантинних обмежень. Проведено прогнозний розрахунок економічної ефективності витрат на його впровадження.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the normative legal, scientific, and theoretical bases of people`s servicing within the hotel industry and, also, modern approaches to rendering additional hotel services. An analysis of the state's efficiency and organizational structure was carried out for the hotel "Fontan Prestige". Huge attention was paid to the analysis of the hotel`s competitive environment, dynamics of the most valuable financial indicators. As a result of the analysis, the measures for providing the additional services within the adaptive quarantine were suggested. The product`s "Thermal designation of exposing the contactless disinfestation of hands by the hospitality of hotel services" implementation is aimed to increase the guest`s safety level during the quarantine restrictions time. The forecast calculation of the terminal implementation was made, as well as the calculation of its efficiency.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельне підприємствоen_US
dc.subjectготельні послугиen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectконкурентне середовищеen_US
dc.subjectдодаткові послугиen_US
dc.subjecthotel enterpriseen_US
dc.subjecthotel servicesen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectcompetitive middle classen_US
dc.subjectadditional servicesen_US
dc.titleНапрями вдосконалення діяльності готелю «Fontan Prestige» з надання додаткових послугen_US
dc.title.alternativeDirections for improving the activities of the hotel "Fontan Prestige" to provide additional servicesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Копач О.С. Реферат.pdf183,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.