Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13617
Назва: Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Інші назви: Improving the organization of staff at the restaurant company "Elissa Bar & Restaurant"
Автори: Корня, К.О.
Бібліографічний опис: Корня К. О. Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. О. Корня; наук. кер. Р. С. Козловський; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 68 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: персонал
конкурентоспроможність
ресторанне господарство
підприємство ресторанного господарства
ефективність
personnel
competitiveness
restaurant business
restaurant business
efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано склад, структуру та класифікацію персоналу підприємства. Проаналізовано методичні засади оцінки ефективності використання персоналу. Розглянуто фактори та шляхи підвищення ефективності персоналу на ресторанному підприємстві. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторанна «Elissa Bar&Restaurant». Оцінюється механізм оцінки ефективності персоналу. За результатами дослідження сформульована стратегія запровадження навчання на принципі «передачі бачення» та впровадження застосунку. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження.
The paper analyzes the composition, structure and classification of enterprise personnel. Methodical bases of estimation of efficiency of use of personnel are analyzed. Factors and ways to increase the efficiency of staff at the restaurant company are considered. The state of economic activity of the restaurant "Elissa Bar & Restaurant" is analyzed. The mechanism of personnel efficiency assessment is evaluated. Based on the results of the research, a strategy for the introduction of learning on the principle of "vision transfer" and application implementation is formulated. The efficiency is analyzed, taking into account the profit for the implementation costs.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Kop.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корня К.О. Реферат.pdf532,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.