Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13617
Title: Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Other Titles: Improving the organization of staff at the restaurant company "Elissa Bar & Restaurant"
Authors: Корня, К.О.
Citation: Корня К. О. Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. О. Корня; наук. кер. Р. С. Козловський; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 68 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: персонал
конкурентоспроможність
ресторанне господарство
підприємство ресторанного господарства
ефективність
personnel
competitiveness
restaurant business
restaurant business
efficiency
Abstract: У роботі проаналізовано склад, структуру та класифікацію персоналу підприємства. Проаналізовано методичні засади оцінки ефективності використання персоналу. Розглянуто фактори та шляхи підвищення ефективності персоналу на ресторанному підприємстві. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторанна «Elissa Bar&Restaurant». Оцінюється механізм оцінки ефективності персоналу. За результатами дослідження сформульована стратегія запровадження навчання на принципі «передачі бачення» та впровадження застосунку. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження.
The paper analyzes the composition, structure and classification of enterprise personnel. Methodical bases of estimation of efficiency of use of personnel are analyzed. Factors and ways to increase the efficiency of staff at the restaurant company are considered. The state of economic activity of the restaurant "Elissa Bar & Restaurant" is analyzed. The mechanism of personnel efficiency assessment is evaluated. Based on the results of the research, a strategy for the introduction of learning on the principle of "vision transfer" and application implementation is formulated. The efficiency is analyzed, taking into account the profit for the implementation costs.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Kop.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корня К.О. Реферат.pdf532,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.