Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13617
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорня, К.О.-
dc.date.accessioned2021-11-15T08:58:43Z-
dc.date.available2021-11-15T08:58:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКорня К. О. Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. О. Корня; наук. кер. Р. С. Козловський; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 68 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kop.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано склад, структуру та класифікацію персоналу підприємства. Проаналізовано методичні засади оцінки ефективності використання персоналу. Розглянуто фактори та шляхи підвищення ефективності персоналу на ресторанному підприємстві. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторанна «Elissa Bar&Restaurant». Оцінюється механізм оцінки ефективності персоналу. За результатами дослідження сформульована стратегія запровадження навчання на принципі «передачі бачення» та впровадження застосунку. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження.en_US
dc.description.abstractThe paper analyzes the composition, structure and classification of enterprise personnel. Methodical bases of estimation of efficiency of use of personnel are analyzed. Factors and ways to increase the efficiency of staff at the restaurant company are considered. The state of economic activity of the restaurant "Elissa Bar & Restaurant" is analyzed. The mechanism of personnel efficiency assessment is evaluated. Based on the results of the research, a strategy for the introduction of learning on the principle of "vision transfer" and application implementation is formulated. The efficiency is analyzed, taking into account the profit for the implementation costs.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectpersonnelen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleУдосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»en_US
dc.title.alternativeImproving the organization of staff at the restaurant company "Elissa Bar & Restaurant"en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корня К.О. Реферат.pdf532,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.