Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамієв, Г.І.-
dc.date.accessioned2021-11-15T10:10:20Z-
dc.date.available2021-11-15T10:10:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМамієв Г. І. Управління якістю надання ресторанних послуг на прикладі ресторану «Sanapolina» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / Г. І. Мамієв; наук. кер. О. В. Назаренко; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 70 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Mamiev.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано поняття та методи впровадження якості послуг управління ресторанним бізнесом. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Sanapolina». Оцінюється його конкурентне середовище, та на основі отриманих даних запропоновані комплекс заходів щодо удосконалення функціонування ресторану-піцерії. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів.en_US
dc.description.abstractThe concept and methods of introduction the quality of restaurant business management services are analyzed in the work. The state of economic activity of the restaurant "Sanapolina" is analyzed. Its competitive environment is assessed, and on the basis of the obtained data a set of measures is proposed to improve the functioning of the restaurant-pizzeria. According to the results of the study, the expediency of implementing these measures is formulated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвпровадженняen_US
dc.subjectвпровадження методів надання послугen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectintroductionen_US
dc.subjectintroduction of methods of rendering servicesen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleУправління якістю надання ресторанних послугen_US
dc.title.alternativeQuality management of granting restaurant servicesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мамієв Г.І. Реферат.pdf420,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.