Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13621
Title: Шляхи підвищення якості надання послуг у закладах готельного господарства (на прикладі готелю «Premier Hotel Odesa»)
Other Titles: The ways to improve the quality of services at the hotel industry (based on the example of «Premier Hotel Odesa»)
Authors: Мараховська, К.Є.
Citation: Мараховська К. Є. Шляхи підвищення якості надання послуг у закладах готельного господарства (на прикладі готелю «Premier Hotel Odesa») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. Є. Мараховська; наук. кер. І. Ю. Ремігайло; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: готель
якість готельної послуги
управління якістю
підвищення якості
конкурентна позиція готелю
hotel
quality of hotel services
quality management
improvement of quality
hotel competitive advantage
Abstract: У роботі розкрито поняття якості, визначено основні шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Проаналізовано якість надання послуг у готелі «Premier Hotel Odesa» . За результатами дослідження сформульовані заходи щодо поліпшення якості готельних послуг та знайдена ефективність запропонованих заходів.
The paper analyzes the essence of quality, identifies the main ways to improve the quality of services at the hotel industry. The quality of services of the hotel «Premier Hotel Odesa» was analyzed. According to the results of the study, measures of improving the quality of services are formulated and the efficiency of the proposed measures are found.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Marakhovska.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мараховська К.Є. Реферат.pdf187,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.