Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13621
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мараховська, К.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T11:16:03Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T11:16:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мараховська К. Є. Шляхи підвищення якості надання послуг у закладах готельного господарства (на прикладі готелю «Premier Hotel Odesa») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / К. Є. Мараховська; наук. кер. І. Ю. Ремігайло; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Marakhovska.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розкрито поняття якості, визначено основні шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Проаналізовано якість надання послуг у готелі «Premier Hotel Odesa» . За результатами дослідження сформульовані заходи щодо поліпшення якості готельних послуг та знайдена ефективність запропонованих заходів. | en_US |
dc.description.abstract | The paper analyzes the essence of quality, identifies the main ways to improve the quality of services at the hotel industry. The quality of services of the hotel «Premier Hotel Odesa» was analyzed. According to the results of the study, measures of improving the quality of services are formulated and the efficiency of the proposed measures are found. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | якість готельної послуги | en_US |
dc.subject | управління якістю | en_US |
dc.subject | підвищення якості | en_US |
dc.subject | конкурентна позиція готелю | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | quality of hotel services | en_US |
dc.subject | quality management | en_US |
dc.subject | improvement of quality | en_US |
dc.subject | hotel competitive advantage | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення якості надання послуг у закладах готельного господарства (на прикладі готелю «Premier Hotel Odesa») | en_US |
dc.title.alternative | The ways to improve the quality of services at the hotel industry (based on the example of «Premier Hotel Odesa») | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мараховська К.Є. Реферат.pdf | 187,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.