№ 1 (264) : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Історико-правові аспекти організації південних поселень на територіЇ України (1857–1867)Цубенко, В.; Tsubenko, V.
2019Історія створення та розвитку заводу синтетичного каучукуАлиев, Р.А.; Alyiev, R.
2019Шляхи підвищення конкурентоспроможності ТОВ «БК «БАСТІОН»Янгьоз, А.; Сілічєва, Н.Є.
2019Конкурентоспроможність промислових підприємств на ринку металопрокату в УкраїніСілічєва, Н.Є.; Ромадан, К.; Silichieva, N.; Romadan, K.
2019Формування та шляхи розвитку системи заготівлі в аграрному секторі АзербайджануОруджевa, Х.А.; Orujova, H.
2019Інноваційна праця та інноваційна трудова поведінка: сутність та чинники управлінського впливуНикифоренко, В.Г.; Nikiforenko, V.
2019Перспективи створення стартап-компаній та проблеми розвитку в УкраїніМяснікова, Г.; Ковальов, А.І.; Myasnikova, A.; Kovalev, A.
2019Проблеми ціноутворення на ринку фітнес-послугКуркін, О.; Однолько, В.О.; Kurkin, O.; Odnolko, V.
2019Створення готельного оператора як важлива умова розвитку готельного бізнесу в УкраїніІванов, А.; Ivanov, A.
2019Визначення поняття інновації та передумови інноваційної діяльності у соціальній сфері УкраїниЗнамеровська, А.; Балджи, М.Д.; Znamerovskaya, A.; Baldzhy, M.
2019Організація розроблення фінансових інновацій у небанківських фінансових установахДорофеєв, Д.; Dorofeiev, D.
2019Цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістюСментина, Н.В.; Дрожжин, О.; Smentyna, N.; Drozhzhyn, O.
2019Кон’юнктура світового ринку меду та перспективи для УкраїниСментина, Н.В.; Журавльова, А.А.; Smentyna, N.; Zhuravleva, A.
2019Науковий вісник № 1 (264)-
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14