№ 1 (264) : [14] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2019Історико-правові аспекти організації південних поселень на територіЇ України (1857–1867)Цубенко, В.; Tsubenko, V.
2019Історія створення та розвитку заводу синтетичного каучукуАлиев, Р.А.; Alyiev, R.
2019Шляхи підвищення конкурентоспроможності ТОВ «БК «БАСТІОН»Янгьоз, А.; Сілічєва, Н.Є.
2019Конкурентоспроможність промислових підприємств на ринку металопрокату в УкраїніСілічєва, Н.Є.; Ромадан, К.; Silichieva, N.; Romadan, K.
2019Формування та шляхи розвитку системи заготівлі в аграрному секторі АзербайджануОруджевa, Х.А.; Orujova, H.
2019Інноваційна праця та інноваційна трудова поведінка: сутність та чинники управлінського впливуНикифоренко, В.Г.; Nikiforenko, V.
2019Перспективи створення стартап-компаній та проблеми розвитку в УкраїніМяснікова, Г.; Ковальов, А.І.; Myasnikova, A.; Kovalev, A.
2019Проблеми ціноутворення на ринку фітнес-послугКуркін, О.; Однолько, В.О.; Kurkin, O.; Odnolko, V.
2019Створення готельного оператора як важлива умова розвитку готельного бізнесу в УкраїніІванов, А.; Ivanov, A.
2019Визначення поняття інновації та передумови інноваційної діяльності у соціальній сфері УкраїниЗнамеровська, А.; Балджи, М.Д.; Znamerovskaya, A.; Baldzhy, M.
2019Організація розроблення фінансових інновацій у небанківських фінансових установахДорофеєв, Д.; Dorofeiev, D.
2019Цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістюСментина, Н.В.; Дрожжин, О.; Smentyna, N.; Drozhzhyn, O.
2019Кон’юнктура світового ринку меду та перспективи для УкраїниСментина, Н.В.; Журавльова, А.А.; Smentyna, N.; Zhuravleva, A.
2019Науковий вісник № 1 (264)-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14