Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13652
Назва: Особливості кластерних утворень у сфері харчування туристів
Інші назви: Features of cluster formations in the sphere food for tourists
Автори: Поздіна, О.Д.
Бібліографічний опис: Поздіна О. Д. Особливості кластерних утворень у сфері харчування туристів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / О. Д. Поздіна; наук. кер. О. Л. Михайлюк; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 78 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: туристична діяльність
ресторанний бізнес
кластери
ринок послуг харчування туристів
сфера обслуговування туристів
tourist activity
restaurant business
clusters
market of tourist food services
sphere of tourist service
Короткий огляд (реферат): У першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КЛАСТЕРНОЇ ПОЛІТИКИ» досліджуються кластери як елемент комплексності для розвитку туризму; надається характеристика основних понять: заклади ресторанного господарства, туристична діяльність, сфера обслуговування туристів. У другому розділі «СВІТОВИЙ ДОСВІД КЛАСТЕРНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ХАРЧУВАННЯ» вивчаються інструменти з розвитку кластерів ресторанного господарства; досліджуються методи управління розвитком кластерів на регіональному рівні; наводяться світові аналоги кластерних утворень у сфері ресторанного господарства. У третьому розділі «СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ КЛАСТЕРИЗАЦІЇ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В УКРАЇНІ» аналізується ринок послуг харчування туристів і особливості розвитку кластерів; пропонуються шляхи підвищення ефективності функціонування кластерів.
The first section "THEORETICAL FUNDAMENTALS OF CLUSTER POLICY" explores clusters as an element of complexity for tourism development; the characteristic of the basic concepts is given: establishments of restaurant economy, tourist activity, sphere of service of tourists. The second section "WORLD EXPERIENCE OF CLUSTER POLICY IN THE FIELD OF NUTRITION" studies the tools for the development of restaurant clusters; methods of cluster development management at the regional level are studied; the world analogues of cluster formations in the field of restaurant economy are given. The third section "CURRENT SITUATION AND PROSPECTS OF CLUSTERIZATION OF TOURIST FOOD IN UKRAINE" analyzes the market of tourist food services and features of cluster development; ways to increase the efficiency of clusters are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Pozdina.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поздіна О.Д. Реферат.pdf388,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.