Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоздіна, О.Д.-
dc.date.accessioned2021-11-15T12:40:26Z-
dc.date.available2021-11-15T12:40:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПоздіна О. Д. Особливості кластерних утворень у сфері харчування туристів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / О. Д. Поздіна; наук. кер. О. Л. Михайлюк; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 78 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Pozdina.pdf-
dc.description.abstractУ першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КЛАСТЕРНОЇ ПОЛІТИКИ» досліджуються кластери як елемент комплексності для розвитку туризму; надається характеристика основних понять: заклади ресторанного господарства, туристична діяльність, сфера обслуговування туристів. У другому розділі «СВІТОВИЙ ДОСВІД КЛАСТЕРНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ХАРЧУВАННЯ» вивчаються інструменти з розвитку кластерів ресторанного господарства; досліджуються методи управління розвитком кластерів на регіональному рівні; наводяться світові аналоги кластерних утворень у сфері ресторанного господарства. У третьому розділі «СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ КЛАСТЕРИЗАЦІЇ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В УКРАЇНІ» аналізується ринок послуг харчування туристів і особливості розвитку кластерів; пропонуються шляхи підвищення ефективності функціонування кластерів.en_US
dc.description.abstractThe first section "THEORETICAL FUNDAMENTALS OF CLUSTER POLICY" explores clusters as an element of complexity for tourism development; the characteristic of the basic concepts is given: establishments of restaurant economy, tourist activity, sphere of service of tourists. The second section "WORLD EXPERIENCE OF CLUSTER POLICY IN THE FIELD OF NUTRITION" studies the tools for the development of restaurant clusters; methods of cluster development management at the regional level are studied; the world analogues of cluster formations in the field of restaurant economy are given. The third section "CURRENT SITUATION AND PROSPECTS OF CLUSTERIZATION OF TOURIST FOOD IN UKRAINE" analyzes the market of tourist food services and features of cluster development; ways to increase the efficiency of clusters are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуристична діяльністьen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectкластериen_US
dc.subjectринок послуг харчування туристівen_US
dc.subjectсфера обслуговування туристівen_US
dc.subjecttourist activityen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectclustersen_US
dc.subjectmarket of tourist food servicesen_US
dc.subjectsphere of tourist serviceen_US
dc.titleОсобливості кластерних утворень у сфері харчування туристівen_US
dc.title.alternativeFeatures of cluster formations in the sphere food for touristsen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поздіна О.Д. Реферат.pdf388,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.