Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13663
Назва: Напрями удосконалення надання послуг на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Каліфорнія»)
Інші назви: Directions for improving the provision of services at Hotel Enterprises (on the example of the California Hotel»)
Автори: Сапожнік, А.Д.
Бібліографічний опис: Сапожнік А. Д. Напрями удосконалення надання послуг на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Каліфорнія») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / А. Д. Сапожнік; наук. кер. Н. В. Нєчева; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 72 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємства готельного господарства
готель
надання послуг
готельні послуги
готельні послуги
якість послуг
удосконалення послуг
hotel industry enterprises
hotel
provision of services
hotel services
quality of services
improvement of services
Короткий огляд (реферат): У першому розділі «Теоретичні основи організації обслуговування клієнтів підприємствами готельного господарства» визначено особливості функціонування готельних підприємств, вивчено сутність, значення та особливості готельних послуг, досліджено управління і проектування якості надання готельних послуг. У другому розділі «Дослідження специфіки надання послуг в готелі «Каліфорнія» охарактеризовано організаційну структуру готелю, проаналізовано фінансово-економічну діяльність готелю, оцінено надання послуг у готелі «Каліфорнія». У третьому розділі «Шляхи удосконалення надання послуг у готелі «Каліфорнія» запропоновано удосконалення кадрової політики готелю «Каліфорнія», як фактор покращення надання послуг. Запропоновані напрями підвищення конкурентоспроможності послуг готелю «Каліфорнія».
In the first chapter "theoretical foundations of the organization of customer service by Hotel Enterprises", the features of the functioning of hotel enterprises are defined, the essence, significance and features of hotel services are studied, and the management and design of the quality of hotel services is studied. The second chapter "research on the specifics of providing services in the California Hotel" describes the organizational structure of the hotel, analyzes the financial and economic activities of the hotel, and evaluates the provision of services in the California Hotel. In the third chapter "ways to improve the provision of services in the Hotel "California", it is proposed to improve the personnel policy of the Hotel "California" as a factor for improving the provision of services. The proposed directions for improving the competitiveness of the services of the Hotel "California".
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Sapozhnik.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сапожнік А.Д. Реферат.pdf490,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.