Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСлободенюк, А.О.-
dc.date.accessioned2021-11-15T13:44:35Z-
dc.date.available2021-11-15T13:44:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСлободенюк А. О. Удосконалення надання послуг підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Doors») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / А. О. Слободенюк; наук. кер. Я. Є. Гончаренко; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 88 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Slobodenyuk.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі досліджено класифікацію підприємств ресторанного господарства, вивчено особливості послуг ресторанного господарства, охарактеризовано методи, форми і якість обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. Надано загальну характеристику діяльності ресторану «Doors», проаналізована організація надання послуг у ресторані «Doors». Запропоновано рекомендації по удосконаленню системи надання послуг у ресторані та мотиваційні заходи для удосконалення надання послуг у ресторані «Doors».en_US
dc.description.abstractIn this paper, the classification of restaurant enterprises is studied, the features of restaurant services are studied, and the methods, forms and quality of service in restaurant enterprises are characterized. A General description of the activity of the restaurant "Doors" is provided, the organization of service provision in the restaurant "Doors"is analyzed. Recommendations for improving the system of providing services in the restaurant and motivational measures for improving the provision of services in the restaurant "Doors"are offered.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваen_US
dc.subjectнадання послугen_US
dc.subjectякість послугen_US
dc.subjectметоди обслуговуванняen_US
dc.subjectrestaurant management companyen_US
dc.subjectservice provisionen_US
dc.subjectservice qualityen_US
dc.subjectservice methodsen_US
dc.titleУдосконалення надання послуг підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Doors»)en_US
dc.title.alternativeImproving the provision of services by restaurant enterprises (on the example of the restaurant "Doors")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Слободенюк А.О. Реферат.pdf166,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.