Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708
Назва: Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку
Інші назви: Innovative approaches to commodity examination of cocoa powder
Автори: Кунділовська, Т.А.
Соколовька, І.М.
Kundilovska, T.
Sokolovska, I.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 231-234.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: какао-продукти
ідентифікація
фальсифікація
відповідність
дескриптори
cocoa products
identification
falsification
compliance
descriptors
Короткий огляд (реферат): Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою.
The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку.pdf210,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.