Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку

Abstract

Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою.
The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed.

Description

Citation

Кунділовська Т. А. Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 231-234.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By