Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708
Назва: | Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку |
Інші назви: | Innovative approaches to commodity examination of cocoa powder |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Соколовька, І.М. Kundilovska, T. Sokolovska, I. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 231-234. |
Дата публікації: | 2020 |
Ключові слова: | какао-продукти ідентифікація фальсифікація відповідність дескриптори cocoa products identification falsification compliance descriptors |
Короткий огляд (реферат): | Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою. The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку.pdf | 210,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.