Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorСоколовька, І.М.-
dc.contributor.authorKundilovska, T.-
dc.contributor.authorSokolovska, I.-
dc.date.accessioned2021-11-16T09:25:27Z-
dc.date.available2021-11-16T09:25:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 231-234.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708-
dc.description.abstractВизначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою.en_US
dc.description.abstractThe essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectкакао-продуктиen_US
dc.subjectідентифікаціяen_US
dc.subjectфальсифікаціяen_US
dc.subjectвідповідністьen_US
dc.subjectдескрипториen_US
dc.subjectcocoa productsen_US
dc.subjectidentificationen_US
dc.subjectfalsificationen_US
dc.subjectcomplianceen_US
dc.subjectdescriptorsen_US
dc.titleІнноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошкуen_US
dc.title.alternativeInnovative approaches to commodity examination of cocoa powderen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.