Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Соколовька, І.М. | - |
dc.contributor.author | Kundilovska, T. | - |
dc.contributor.author | Sokolovska, I. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-16T09:25:27Z | - |
dc.date.available | 2021-11-16T09:25:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 231-234. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13708 | - |
dc.description.abstract | Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою. | en_US |
dc.description.abstract | The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | какао-продукти | en_US |
dc.subject | ідентифікація | en_US |
dc.subject | фальсифікація | en_US |
dc.subject | відповідність | en_US |
dc.subject | дескриптори | en_US |
dc.subject | cocoa products | en_US |
dc.subject | identification | en_US |
dc.subject | falsification | en_US |
dc.subject | compliance | en_US |
dc.subject | descriptors | en_US |
dc.title | Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку | en_US |
dc.title.alternative | Innovative approaches to commodity examination of cocoa powder | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку.pdf | 210,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.