Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13709
Назва: Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації
Інші назви: Labeling of grape wines as a criterion for their identification
Автори: Кунділовська, Т.А.
Kundilovska, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації / Т. А. Кунділовська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Полтава, 25–26 березня, 2021 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2021. – С. 94-97.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ПУЕТ
Ключові слова: виноградні вина
географічне походження
маркування
ідентифікація
алкогольна продукція
grape wines
geographical origin
labeling
identification
alcoholic products
Короткий огляд (реферат): У роботі зазначено, що стан маркування та акцизна марка є найбільш доступними критеріями ідентифікації виноградних вин вітчизняного та імпортного виробництва.
The paper notes that the state of labeling and excise stamp are the most accessible criteria for identifying grape wines of domestic and imported production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13709
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації.pdf180,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.