Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710
Назва: Актуальні питання експертизи м’яса птиці
Інші назви: Topical issues of poultry meat examination
Автори: Кунділовська, Т.А.
Kundilovska, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Актуальні питання експертизи м’яса птиці / Т. А. Кунділовська // Роль і перспективи розвитку товарознавчих та економічних експертиз у державному і приватному секторах: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 28 травня 2021 року) / відп. ред.: А. І. Черемнова, Н. В. Омельченко. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 101-103.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Гельветика
Ключові слова: м'ясо птиці
експертиза
якість
безпечність
відповідність
poultry meat
examination
quality
safety
compliance
Короткий огляд (реферат): Запропоновано алгоритм експертизи м'яса птиці, який дає можливість більш обґрунтовано та об’єктивно оцінювати якість та безпечність м'яса птиці, підтвердити або спростувати відповідність продукції вимогам нормативної документації.
An algorithm for examination of poultry meat has been proposed, which makes it possible to more reasonably and objectively assess the quality and safety of poultry meat, to confirm or refute the compliance of products with the requirements of regulatory documentation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Актуальні питання експертизи м’яса птиці.pdf69,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.