Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovska, T. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-16T09:46:19Z | - |
dc.date.available | 2021-11-16T09:46:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Актуальні питання експертизи м’яса птиці / Т. А. Кунділовська // Роль і перспективи розвитку товарознавчих та економічних експертиз у державному і приватному секторах: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 28 травня 2021 року) / відп. ред.: А. І. Черемнова, Н. В. Омельченко. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 101-103. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано алгоритм експертизи м'яса птиці, який дає можливість більш обґрунтовано та об’єктивно оцінювати якість та безпечність м'яса птиці, підтвердити або спростувати відповідність продукції вимогам нормативної документації. | en_US |
dc.description.abstract | An algorithm for examination of poultry meat has been proposed, which makes it possible to more reasonably and objectively assess the quality and safety of poultry meat, to confirm or refute the compliance of products with the requirements of regulatory documentation. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Гельветика | en_US |
dc.subject | м'ясо птиці | en_US |
dc.subject | експертиза | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | безпечність | en_US |
dc.subject | відповідність | en_US |
dc.subject | poultry meat | en_US |
dc.subject | examination | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | safety | en_US |
dc.subject | compliance | en_US |
dc.title | Актуальні питання експертизи м’яса птиці | en_US |
dc.title.alternative | Topical issues of poultry meat examination | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Актуальні питання експертизи м’яса птиці.pdf | 69,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.