Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovska, T.-
dc.date.accessioned2021-11-16T09:46:19Z-
dc.date.available2021-11-16T09:46:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Актуальні питання експертизи м’яса птиці / Т. А. Кунділовська // Роль і перспективи розвитку товарознавчих та економічних експертиз у державному і приватному секторах: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 28 травня 2021 року) / відп. ред.: А. І. Черемнова, Н. В. Омельченко. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 101-103.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13710-
dc.description.abstractЗапропоновано алгоритм експертизи м'яса птиці, який дає можливість більш обґрунтовано та об’єктивно оцінювати якість та безпечність м'яса птиці, підтвердити або спростувати відповідність продукції вимогам нормативної документації.en_US
dc.description.abstractAn algorithm for examination of poultry meat has been proposed, which makes it possible to more reasonably and objectively assess the quality and safety of poultry meat, to confirm or refute the compliance of products with the requirements of regulatory documentation.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherГельветикаen_US
dc.subjectм'ясо птиціen_US
dc.subjectекспертизаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectбезпечністьen_US
dc.subjectвідповідністьen_US
dc.subjectpoultry meaten_US
dc.subjectexaminationen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectsafetyen_US
dc.subjectcomplianceen_US
dc.titleАктуальні питання експертизи м’яса птиціen_US
dc.title.alternativeTopical issues of poultry meat examinationen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Актуальні питання експертизи м’яса птиці.pdf69,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.