Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13740
Назва: Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ «Преміум Чай»)
Інші назви: Efficiency of using the staff of the enterprise (on the example of "Premium Tea" LLC)
Автори: Баль, К.Є.
Бібліографічний опис: Баль К. Є. Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ « Преміум Чай») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка планування та управління бізнесом»» / К. Є. Баль; наук. кер. О. С. Кічук; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: персонал
класифікація персоналу
продуктивність праці
ефективність використання персоналу
аутстаффінг
staff
staff classification
labor productivity
efficiency of staff use
outstaffing
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття персоналу та ефективність його використання; класифікація персоналу підприємства; заходи щодо зростання ефективності персоналу. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ТОВ «Преміум Чай»; показники фінансової стійкості та незалежності підприємства ТОВ «Преміум Чай»; ефективність використання робочого часу на ТОВ «Преміум Чай»; проведено аналіз динаміки продуктивності праці на підприємстві «Преміум Чай»; виробіток чаю на ТОВ «Преміум Чай»; Запропоновано застосування ключових показників ефективності персоналу, шляхи підвищення ефективного використання робочого часу на підприємстві «Преміум Чай» та впровадження аутстафінгу.
The work deals with the theoretical aspects of the concept of personnel and the effectiveness of its use; classification of enterprise staff; measures to increase staff efficiency. The main technical and economic indicators of the activity of "Premium Tea" LLC are analyzed; indicators of financial stability and independence of the enterprise "Premium Tea" LLC ; efficient use of working time at "Premium Tea" LLC; the analysis of dynamics of labor productivity at the enterprise "Premium Tea" is carried out; tea production at "Premium Tea" LLC; The application of key indicators of staff efficiency, ways to increase the efficient use of working time at the company "Premium Tea" LLC and the introduction of outstaffing are proposed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Bal.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль К.Є. Реферат.pdf590,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.