Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13740
Title: Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ «Преміум Чай»)
Other Titles: Efficiency of using the staff of the enterprise (on the example of "Premium Tea" LLC)
Authors: Баль, К.Є.
Citation: Баль К. Є. Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ « Преміум Чай») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка планування та управління бізнесом»» / К. Є. Баль; наук. кер. О. С. Кічук; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: персонал
класифікація персоналу
продуктивність праці
ефективність використання персоналу
аутстаффінг
staff
staff classification
labor productivity
efficiency of staff use
outstaffing
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття персоналу та ефективність його використання; класифікація персоналу підприємства; заходи щодо зростання ефективності персоналу. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ТОВ «Преміум Чай»; показники фінансової стійкості та незалежності підприємства ТОВ «Преміум Чай»; ефективність використання робочого часу на ТОВ «Преміум Чай»; проведено аналіз динаміки продуктивності праці на підприємстві «Преміум Чай»; виробіток чаю на ТОВ «Преміум Чай»; Запропоновано застосування ключових показників ефективності персоналу, шляхи підвищення ефективного використання робочого часу на підприємстві «Преміум Чай» та впровадження аутстафінгу.
The work deals with the theoretical aspects of the concept of personnel and the effectiveness of its use; classification of enterprise staff; measures to increase staff efficiency. The main technical and economic indicators of the activity of "Premium Tea" LLC are analyzed; indicators of financial stability and independence of the enterprise "Premium Tea" LLC ; efficient use of working time at "Premium Tea" LLC; the analysis of dynamics of labor productivity at the enterprise "Premium Tea" is carried out; tea production at "Premium Tea" LLC; The application of key indicators of staff efficiency, ways to increase the efficient use of working time at the company "Premium Tea" LLC and the introduction of outstaffing are proposed.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Bal.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль К.Є. Реферат.pdf590,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.