Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаль, К.Є.-
dc.date.accessioned2021-11-17T13:35:07Z-
dc.date.available2021-11-17T13:35:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБаль К. Є. Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ « Преміум Чай») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка планування та управління бізнесом»» / К. Є. Баль; наук. кер. О. С. Кічук; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Bal.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття персоналу та ефективність його використання; класифікація персоналу підприємства; заходи щодо зростання ефективності персоналу. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ТОВ «Преміум Чай»; показники фінансової стійкості та незалежності підприємства ТОВ «Преміум Чай»; ефективність використання робочого часу на ТОВ «Преміум Чай»; проведено аналіз динаміки продуктивності праці на підприємстві «Преміум Чай»; виробіток чаю на ТОВ «Преміум Чай»; Запропоновано застосування ключових показників ефективності персоналу, шляхи підвищення ефективного використання робочого часу на підприємстві «Преміум Чай» та впровадження аутстафінгу.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of the concept of personnel and the effectiveness of its use; classification of enterprise staff; measures to increase staff efficiency. The main technical and economic indicators of the activity of "Premium Tea" LLC are analyzed; indicators of financial stability and independence of the enterprise "Premium Tea" LLC ; efficient use of working time at "Premium Tea" LLC; the analysis of dynamics of labor productivity at the enterprise "Premium Tea" is carried out; tea production at "Premium Tea" LLC; The application of key indicators of staff efficiency, ways to increase the efficient use of working time at the company "Premium Tea" LLC and the introduction of outstaffing are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectкласифікація персоналуen_US
dc.subjectпродуктивність праціen_US
dc.subjectефективність використання персоналуen_US
dc.subjectаутстаффінгen_US
dc.subjectstaffen_US
dc.subjectstaff classificationen_US
dc.subjectlabor productivityen_US
dc.subjectefficiency of staff useen_US
dc.subjectoutstaffingen_US
dc.titleЕфективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ «Преміум Чай»)en_US
dc.title.alternativeEfficiency of using the staff of the enterprise (on the example of "Premium Tea" LLC)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль К.Є. Реферат.pdf590,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.