Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль, К.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-17T13:35:07Z | - |
dc.date.available | 2021-11-17T13:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Баль К. Є. Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ « Преміум Чай») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка планування та управління бізнесом»» / К. Є. Баль; наук. кер. О. С. Кічук; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Bal.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття персоналу та ефективність його використання; класифікація персоналу підприємства; заходи щодо зростання ефективності персоналу. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ТОВ «Преміум Чай»; показники фінансової стійкості та незалежності підприємства ТОВ «Преміум Чай»; ефективність використання робочого часу на ТОВ «Преміум Чай»; проведено аналіз динаміки продуктивності праці на підприємстві «Преміум Чай»; виробіток чаю на ТОВ «Преміум Чай»; Запропоновано застосування ключових показників ефективності персоналу, шляхи підвищення ефективного використання робочого часу на підприємстві «Преміум Чай» та впровадження аутстафінгу. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of the concept of personnel and the effectiveness of its use; classification of enterprise staff; measures to increase staff efficiency. The main technical and economic indicators of the activity of "Premium Tea" LLC are analyzed; indicators of financial stability and independence of the enterprise "Premium Tea" LLC ; efficient use of working time at "Premium Tea" LLC; the analysis of dynamics of labor productivity at the enterprise "Premium Tea" is carried out; tea production at "Premium Tea" LLC; The application of key indicators of staff efficiency, ways to increase the efficient use of working time at the company "Premium Tea" LLC and the introduction of outstaffing are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | персонал | en_US |
dc.subject | класифікація персоналу | en_US |
dc.subject | продуктивність праці | en_US |
dc.subject | ефективність використання персоналу | en_US |
dc.subject | аутстаффінг | en_US |
dc.subject | staff | en_US |
dc.subject | staff classification | en_US |
dc.subject | labor productivity | en_US |
dc.subject | efficiency of staff use | en_US |
dc.subject | outstaffing | en_US |
dc.title | Ефективність використання персоналу підприємства (на прикладі ТОВ «Преміум Чай») | en_US |
dc.title.alternative | Efficiency of using the staff of the enterprise (on the example of "Premium Tea" LLC) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баль К.Є. Реферат.pdf | 590,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.