Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13805
Title: Економічне обґрунтування проекту створення музикального пабу
Other Titles: Economic justification of the project of creation of the music pub
Authors: Гіренко, М.І.
Citation: Гіренко М. І. Економічне обґрунтування проекту створення музикального пабу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / М. І. Гіренко; наук. кер. А. А. Фіалковська; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: крафтове пиво
ресторани
паб
витрати
аналіз
ефективність
ризик
craft beer
restaurants
pub
costs
analysis
effectiveness
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні у сфері розваг та громадського харчування; досліджуються теоретичні аспекти організації бізнесу у ресторанній галузі, характеристика започаткування власної справи, вибір організаційно-правової форми підприємства та системи оподаткування. Проаналізовано стан та динаміку ринку громадського харчування, конкурентоспроможність підприємства, визначені основні конкуренти. Запропоновано проект створення музикального пабу з крафтовим пивом. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані початкові та поточні витрати для функціонування закладу, прибутки/збитки, грошовий потік, інтегральні показники, точку беззбитковості. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.
The paper considers the theoretical principles of starting your own affairs in Ukraine in the field of entertainment and catering; the theoretical aspects of business organization in the restaurant industry, the characteristics of starting your own business, the choice of organizational and legal form of the enterprise and the taxation system are studied. The state and dynamics of the catering market are analyzed, competitiveness of the enterprise, the basic competitors are defined. A project to create a music pub with craft beer has been proposed. The start-up capital for the project implementation has been formed, the initial ones have been calculated and current expenses for the operation of the institution, profits / losses, cash flow, integrated indicators, break-even point. Done economic justification of the feasibility of the project, described possible risks of project implementation and ways to minimize them.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Hirenko.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гіренко М.І. Реферат.pdf223,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.