Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13805
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіренко, М.І.-
dc.date.accessioned2021-12-07T13:41:58Z-
dc.date.available2021-12-07T13:41:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГіренко М. І. Економічне обґрунтування проекту створення музикального пабу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / М. І. Гіренко; наук. кер. А. А. Фіалковська; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Hirenko.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні у сфері розваг та громадського харчування; досліджуються теоретичні аспекти організації бізнесу у ресторанній галузі, характеристика започаткування власної справи, вибір організаційно-правової форми підприємства та системи оподаткування. Проаналізовано стан та динаміку ринку громадського харчування, конкурентоспроможність підприємства, визначені основні конкуренти. Запропоновано проект створення музикального пабу з крафтовим пивом. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані початкові та поточні витрати для функціонування закладу, прибутки/збитки, грошовий потік, інтегральні показники, точку беззбитковості. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical principles of starting your own affairs in Ukraine in the field of entertainment and catering; the theoretical aspects of business organization in the restaurant industry, the characteristics of starting your own business, the choice of organizational and legal form of the enterprise and the taxation system are studied. The state and dynamics of the catering market are analyzed, competitiveness of the enterprise, the basic competitors are defined. A project to create a music pub with craft beer has been proposed. The start-up capital for the project implementation has been formed, the initial ones have been calculated and current expenses for the operation of the institution, profits / losses, cash flow, integrated indicators, break-even point. Done economic justification of the feasibility of the project, described possible risks of project implementation and ways to minimize them.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкрафтове пивоen_US
dc.subjectрестораниen_US
dc.subjectпабen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectcraft beeren_US
dc.subjectrestaurantsen_US
dc.subjectpuben_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjecteffectivenessen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення музикального пабуen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the music puben_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гіренко М.І. Реферат.pdf223,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.