Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13816
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення кафе у японському стилі
Інші назви: Economic justification of the project of the creation of the cafe in the Japanese style
Автори: Максимова, Д.А.
Бібліографічний опис: Максимова Д. А. Економічне обґрунтування проєкту створення кафе у японському стилі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Д. А. Максимова; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємницька діяльність
бізнес-план
ресторанне господарство послуг
організаційно-правова форма
система оподаткування
стартовий капітал
економічна ефективність
прибуток
мінімізація ризиків
business activity
business plan
restaurant economy
organizational and legal form
taxation system
start-up capital
economic efficiency
profit
risk minimization
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування кафе у японському стилі на ринку ресторанних послуг м. Одеси, умов організації та здійснення підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства. Проаналізовано ринок ресторанних послуг в Україні та в Одеському регіоні та динаміку його розвитку, досліджено внутрішні конкурентні переваги підприємства, формування витрат на створення і функціонування кафе. Запропоновано мінімізувати ризики шляхом страхування бізнесу, відстежування динаміки цін та обсягів збуту та підтримання їх стабільності з огляду на виявлення можливих ризиків для функціонування кафе, прогнозування прибутку та показників економічної ефективності.
The work deals with the theoretical aspects of the creation of the cafe in the Japanese style in the market of restaurant services in Odessa, the conditions of organization and implementation of business activities in the field of restaurant business. The market of restaurant services in Ukraine and in the Odessa region and dynamics of its development are analyzed, internal competitive advantages of the enterprise among key market players are investigated, the size of formation of expenses for creation and functioning of the café is calculated. It is proposed to minimize risks by insuring business, tracking the dynamics of prices and sales volumes and maintaining their stability in view of identifying possible risks to the operation of the cafe, profit forecasting and economic efficiency indicators.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Maksymova.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимова Д.А. Реферат.pdf222,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.