Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксимова, Д.А.-
dc.date.accessioned2021-12-15T11:44:44Z-
dc.date.available2021-12-15T11:44:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМаксимова Д. А. Економічне обґрунтування проєкту створення кафе у японському стилі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Д. А. Максимова; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Maksymova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування кафе у японському стилі на ринку ресторанних послуг м. Одеси, умов організації та здійснення підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства. Проаналізовано ринок ресторанних послуг в Україні та в Одеському регіоні та динаміку його розвитку, досліджено внутрішні конкурентні переваги підприємства, формування витрат на створення і функціонування кафе. Запропоновано мінімізувати ризики шляхом страхування бізнесу, відстежування динаміки цін та обсягів збуту та підтримання їх стабільності з огляду на виявлення можливих ризиків для функціонування кафе, прогнозування прибутку та показників економічної ефективності.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of the creation of the cafe in the Japanese style in the market of restaurant services in Odessa, the conditions of organization and implementation of business activities in the field of restaurant business. The market of restaurant services in Ukraine and in the Odessa region and dynamics of its development are analyzed, internal competitive advantages of the enterprise among key market players are investigated, the size of formation of expenses for creation and functioning of the café is calculated. It is proposed to minimize risks by insuring business, tracking the dynamics of prices and sales volumes and maintaining their stability in view of identifying possible risks to the operation of the cafe, profit forecasting and economic efficiency indicators.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectбізнес-планen_US
dc.subjectресторанне господарство послугen_US
dc.subjectорганізаційно-правова формаen_US
dc.subjectсистема оподаткуванняen_US
dc.subjectстартовий капіталen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectмінімізація ризиківen_US
dc.subjectbusiness activityen_US
dc.subjectbusiness planen_US
dc.subjectrestaurant economyen_US
dc.subjectorganizational and legal formen_US
dc.subjecttaxation systemen_US
dc.subjectstart-up capitalen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectrisk minimizationen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кафе у японському стиліen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of the creation of the cafe in the Japanese styleen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимова Д.А. Реферат.pdf222,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.