Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13820
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія»
Other Titles: Economic justification of the project of creation cafe «Pizzeria»
Authors: Пильщиков, В.А.
Citation: Пильщиков В. А. Економічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / В. А. Пильщиков; наук. кер. Н. В. Доброва; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
ресторан
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність ризики
project
franchising
restaurant business
pizzeria
efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу у м. Одеса та визначено внутрішні конкурентні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибутокпіцерії. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The paper investigates the possibility of starting your own business in Ukraine in the restaurant industry. The conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are considered taking into account the specifics of the restaurant segment. A market analysis of the restaurant market was conducted. The project of opening a pizzeria under the franchise scheme in the city of Odessa is offered. The initial investment for the project and current costs are calculated, a forecast is made on the income and profit from the operation of the pizzeria. The paper presents the economic justification of the project effectiveness on the basis of a number of criteria, describes the possible risks of the project and proposes measures to minimize them.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Pylshchykov.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пильщиков В.А. Реферат.pdf404,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.