Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пильщиков, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T12:59:29Z | - |
dc.date.available | 2021-12-15T12:59:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пильщиков В. А. Економічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / В. А. Пильщиков; наук. кер. Н. В. Доброва; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Pylshchykov.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу у м. Одеса та визначено внутрішні конкурентні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибутокпіцерії. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The paper investigates the possibility of starting your own business in Ukraine in the restaurant industry. The conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are considered taking into account the specifics of the restaurant segment. A market analysis of the restaurant market was conducted. The project of opening a pizzeria under the franchise scheme in the city of Odessa is offered. The initial investment for the project and current costs are calculated, a forecast is made on the income and profit from the operation of the pizzeria. The paper presents the economic justification of the project effectiveness on the basis of a number of criteria, describes the possible risks of the project and proposes measures to minimize them. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | підприємницька діяльність | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | доцільність ризики | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | franchising | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | pizzeria | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія» | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation cafe «Pizzeria» | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пильщиков В.А. Реферат.pdf | 404,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.