Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПильщиков, В.А.-
dc.date.accessioned2021-12-15T12:59:29Z-
dc.date.available2021-12-15T12:59:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПильщиков В. А. Економічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / В. А. Пильщиков; наук. кер. Н. В. Доброва; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Pylshchykov.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу у м. Одеса та визначено внутрішні конкурентні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибутокпіцерії. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper investigates the possibility of starting your own business in Ukraine in the restaurant industry. The conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are considered taking into account the specifics of the restaurant segment. A market analysis of the restaurant market was conducted. The project of opening a pizzeria under the franchise scheme in the city of Odessa is offered. The initial investment for the project and current costs are calculated, a forecast is made on the income and profit from the operation of the pizzeria. The paper presents the economic justification of the project effectiveness on the basis of a number of criteria, describes the possible risks of the project and proposes measures to minimize them.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільність ризикиen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectfranchisingen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectpizzeriaen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кафе «Піцерія»en_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation cafe «Pizzeria»en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пильщиков В.А. Реферат.pdf404,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.