Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13824
Title: Економічне обґрунтування створення кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друку
Other Titles: Economic justification of the project of creation of the cafe-confectionery using 3D printing technology
Authors: Рожнова, А.П.
Citation: Рожнова А. П. Економічне обґрунтування створення кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друку : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. П. Рожнова; наук. кер. Н. В. Сментина; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: власна справа
ресторанне господарство
кондитерська,
3D-друк
підприємницька діяльність
ефективність
own business
restaurant business
confectionery
3D-printing
business activity
efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект відкриття кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друку. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток. Економічно обґрунтовано доцільність реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та запропоновані шляхи їх мінімізації.
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business: the business idea of starting a business has been considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area has been explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant industry and determines the internal competitive advantages of the created business. Author offers the project of creation of the cafe-confectionery using 3D printing technology. The initial capital for the project has been formed, current expenses have been calculated and the profit from the sale of cast and flexible marble has been predicted. The feasibility of the project implementation has been feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them has been described.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Rozhnova.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рожнова А.П. Реферат.pdf235,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.