Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13824
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожнова, А.П.-
dc.date.accessioned2021-12-16T12:46:53Z-
dc.date.available2021-12-16T12:46:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРожнова А. П. Економічне обґрунтування створення кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друку : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. П. Рожнова; наук. кер. Н. В. Сментина; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Rozhnova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект відкриття кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друку. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток. Економічно обґрунтовано доцільність реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та запропоновані шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business: the business idea of starting a business has been considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area has been explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant industry and determines the internal competitive advantages of the created business. Author offers the project of creation of the cafe-confectionery using 3D printing technology. The initial capital for the project has been formed, current expenses have been calculated and the profit from the sale of cast and flexible marble has been predicted. The feasibility of the project implementation has been feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them has been described.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвласна справаen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectкондитерська,en_US
dc.subject3D-друкen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectown businessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectconfectioneryen_US
dc.subject3D-printingen_US
dc.subjectbusiness activityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування створення кафе-кондитерської з використанням технології 3D-друкуen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the cafe-confectionery using 3D printing technologyen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожнова А.П. Реферат.pdf235,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.