Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13826
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення спортивного бару
Інші назви: Economic justification the project of creation of the sport bar
Автори: Сажин, Д.В.
Бібліографічний опис: Сажин Д. В. Економічне обґрунтування проекту створення спортивного бару : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Д. В. Сажин; наук. кер. А. А. Фіалковська; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 69 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
спорт-бар
аналіз
організаційно-правова форма
економічна ефективність
ризики
business idea
business activity
sports bar
analysis
organizational and legal form
economic efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства.
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the sphere of restaurant business: the business idea of starting a business is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant business and determines the internal competitive advantages of the created business. The initial capital for the project is formed, current expenses are calculated and the profit. The feasibility of the project implementation is feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them are described.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Sazhyn.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сажин Д.В. Реферат.pdf523,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.