Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13827
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Севастьянов, В.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T13:27:55Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T13:27:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Севастьянов В. Д. Економічне обґрунтування проєкту створення smart-кафе : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / В. Д. Севастьянов ; наук. кер. Н. В. Сментина; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Sevastianov.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного Smart-кафе «DNK». Розраховано витрати на створення та функціонування smart-кафе. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical principles of starting a business in the restaurant industry. Therefore, author considers the business-idea of starting business in the restaurant industry, examines the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the restaurant industry. The competitive environment of restaurant industry in Odessa have been analyzed as well as internal competitive advantages of the created smart-cafe have been identified. The costs of establishing and operating of the smart-cafe have been calculated. Income from the sale of services have been forecasted. The economic efficiency of the project has been reviewed. The possible risks have been analyzed and measures to minimize them have been proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | smart-кафе | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | доцільність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | поліфункціональність | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | restaurant industry | en_US |
dc.subject | smart-cafe | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | expedience | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.subject | multifunctional | en_US |
dc.subject | profit | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення smart-кафе | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation of the SMART-cafe | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Севастьянов В.Д. Реферат.pdf | 228,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.