Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСевастьянов, В.Д.-
dc.date.accessioned2021-12-16T13:27:55Z-
dc.date.available2021-12-16T13:27:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСевастьянов В. Д. Економічне обґрунтування проєкту створення smart-кафе : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / В. Д. Севастьянов ; наук. кер. Н. В. Сментина; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Sevastianov.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного Smart-кафе «DNK». Розраховано витрати на створення та функціонування smart-кафе. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical principles of starting a business in the restaurant industry. Therefore, author considers the business-idea of starting business in the restaurant industry, examines the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the restaurant industry. The competitive environment of restaurant industry in Odessa have been analyzed as well as internal competitive advantages of the created smart-cafe have been identified. The costs of establishing and operating of the smart-cafe have been calculated. Income from the sale of services have been forecasted. The economic efficiency of the project has been reviewed. The possible risks have been analyzed and measures to minimize them have been proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectsmart-кафеen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectполіфункціональністьen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectrestaurant industryen_US
dc.subjectsmart-cafeen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectexpedienceen_US
dc.subjectrisken_US
dc.subjectmultifunctionalen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення smart-кафеen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the SMART-cafeen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Севастьянов В.Д. Реферат.pdf228,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.