Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13832
Назва: Економічне обґрунтування проекту по створенню кейтерінгової фірми
Інші назви: Economic justification of the project to create a catering company
Автори: Станкова, А.В.
Бібліографічний опис: Станкова А. В. Економічне обґрунтування проекту по створенню кейтерінгової фірми : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. В. Станкова; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
кейтерінг
організаційно-правова форма
економічна ефективність
ризики
business idea
business activity
catering service
organizational and legal form
economic efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення власного бізнесу на прикладі кейтерінгової фірми. Проаналізовано концепцію створення кейтрінгової фірми, основна особливість підприємства – організація свят та доставка готової їжі безпосередньо до споживачів. Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства.
The paper considers the general concept of creating a business idea of creating your own business on the example of a catering company. The concept of creating a catering company, the main feature of the company - the organization of holidays and delivery of ready meals directly to consumers. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of project implementation are also analyzed, as well as measures to minimize them. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs for the creation and operation of the business have been calculated and the profit from the sale of the company's products has been forecast. The business plan of creation of the new enterprise is offered.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Stankova.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Станкова А.В. Реферат.pdf582,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.