Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтанкова, А.В.-
dc.date.accessioned2021-12-16T13:59:54Z-
dc.date.available2021-12-16T13:59:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтанкова А. В. Економічне обґрунтування проекту по створенню кейтерінгової фірми : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. В. Станкова; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Stankova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення власного бізнесу на прикладі кейтерінгової фірми. Проаналізовано концепцію створення кейтрінгової фірми, основна особливість підприємства – організація свят та доставка готової їжі безпосередньо до споживачів. Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the general concept of creating a business idea of creating your own business on the example of a catering company. The concept of creating a catering company, the main feature of the company - the organization of holidays and delivery of ready meals directly to consumers. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of project implementation are also analyzed, as well as measures to minimize them. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs for the creation and operation of the business have been calculated and the profit from the sale of the company's products has been forecast. The business plan of creation of the new enterprise is offered.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectкейтерінгen_US
dc.subjectорганізаційно-правова формаen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectbusiness activityen_US
dc.subjectcatering serviceen_US
dc.subjectorganizational and legal formen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту по створенню кейтерінгової фірмиen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project to create a catering companyen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Станкова А.В. Реферат.pdf582,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.