Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13839
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХристич, Н.П.-
dc.date.accessioned2021-12-16T16:30:18Z-
dc.date.available2021-12-16T16:30:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХристич Н. П. Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з виробництва та продажу вина: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Н. П. Христич; наук. кер. Н. В. Доброва; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 96 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Khrystych.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у виноробній сфері: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у виноробній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у виноробній сфері в Одеській області та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного підприємства з виробництва та продажу вина. Розраховано витрати на створення ті функціонуванні підприємства з виробництва та продажу вина. Спрогнозовано прибуток від реалізації товарів та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical principles of starting a business in the wine industry. Therefore, author considers the business-idea of starting business in in the wine industry; he also examines the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the wine industry. The competitive environment of preschool education in Odessa were analyzed as well as internal competitive advantages of the created enterprise for the production and sale of wine. The costs of establishing and operating of the enterprise for the production and sale of wine were calculated. Income from the sale of services forecasted. The economic efficiency of the project reviewed. The possible risks analyzed and measures to minimize them proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвиноробствоen_US
dc.subjectвиноградарствоen_US
dc.subjectпродаж винаen_US
dc.subjectринок винаen_US
dc.subjectнатуральні винаen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectwinemakingen_US
dc.subjectviticultureen_US
dc.subjectwine salesen_US
dc.subjectwine marketen_US
dc.subjectnatural winesen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectexpedienceen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення підприємства з виробництва та продажу винаen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the enterprise for the production and sale of wineen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Христич Н.П. Реферат.pdf231,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.