Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13858
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозловська, М.-Е.І.-
dc.date.accessioned2021-12-17T14:10:15Z-
dc.date.available2021-12-17T14:10:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКозловська М.-Е. І. Рекламна діяльність закладу громадського харчування (на прикладі ресторану азіатської кухні «GOLDEN RICE») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 075 «Маркетинг» за освітньою програмою «Маркетинг» / М.-Е. І. Козловська; наук. кер. В. М. Беспалов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 127 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kozlovska.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти рекламної діяльності, виділені основні види реклами та надані пояснення, чому саме вони найчастіше виявляються ефективними, розглянуті деякі тенденції реклами у ресторанній сфері. Проаналізовано прикладні аспекти втілення реклами в діяльність підприємства, досліджено маркетингове середовище підприємства, проведено аналіз системи рекламної діяльності ресторану, здійснена оцінка ефективності рекламної діяльності ресторану «GOLDEN RICE». Запропоновано наступні рекомендації щодо удосконалення рекламної діяльності ресторану «GOLDEN RICE»: комплекс заходів інтернет-просування для ресторану, таких як розробка та просування сайту ресторану та просування послуг ресторану за допомогою пошукового маркетингу. Обґрунтовано можливості удосконалення та підвищення ефективності рекламної діяльності за допомогою програм лояльності. Проведено економічну оцінку ефективності запропонованих заходів.en_US
dc.description.abstractScientific work studies the theoretical aspects of advertising, identifies the main types of advertising and provides the reasons of their efficiency, considers some trends in advertising in the restaurant industry. Implementation of advertising in the enterprise's activities is analyzed, marketing environment of the enterprise is studied. Work provides the advertising activity analysis of the restaurant. The efficiency of advertising activity of the restaurant "GOLDEN RICE" is evaluated. The following recommendations of advertising activities improvement for the restaurant "GOLDEN RICE" are offered: a set of Internet promotion measures for the restaurant, such as development and promotion of the restaurant’s web site and promotion of restaurant’s services through searching marketing. Possibilities of improvement and increasing the efficiency of advertising activity by means of loyalty programs are substantiated. An economic evaluation of the effectiveness of the proposed measures is evaluated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectрекламаen_US
dc.subjectрекламна діяльністьen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectпідприємство громадського харчуванняen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectрозвитокen_US
dc.subjectудосконаленняen_US
dc.subjectadvertisingen_US
dc.subjectadvertising activityen_US
dc.subjectmarketingen_US
dc.subjectpublic catering enterpriseen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectdevelopmenten_US
dc.subjectimprovementen_US
dc.titleРекламна діяльність закладу громадського харчування (на прикладі ресторану азіатської кухні «GOLDEN RICE»)en_US
dc.title.alternativeAdvertising activity of a public catering establishment (based on the example of Asian cuisine restaurant "GOLDEN RICE")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козловська М.-Е.І. Реферат.pdf320,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.