Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБраславець, О.С.-
dc.date.accessioned2021-12-20T16:50:47Z-
dc.date.available2021-12-20T16:50:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБраславець О. С. Управління персоналом підприємства на ринку послуг : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / О. С. Браславець; наук. кер. І. О. Кузнецова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 53 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Braslavets.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом та місце оцінки в його процесі. Проведено аналіз особливості функціонування готельних підприємств та аналіз конкурентоспроможності, виявлені сильні та слабкі сторони в управлінні персоналом готелю. Шляхом анкетування виявлені основні недоліки в управлінні та запропоновані заходи для його покращення. З використанням розрахунку за показником маржинального доходу обгрунтовано доцільність запропонованих заходів.en_US
dc.description.abstractThe qualifying paper considers the theoretical aspects of personnel management and the place of evaluation in its process. An analysis of the peculiarities of the operation of hotel enterprises and an analysis of competitiveness, identified strengths and weaknesses in the management of hotel staff. The survey identified the main shortcomings in management and proposed measures to improve it. The calculation of the marginal income indicates the feasibility of the proposed measures.The proposed measure will significantly increase the competitiveness of the bakery.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectоцінка персоналуen_US
dc.subjectготельні підприємстваen_US
dc.subjectринок послугen_US
dc.subjectкарта стратегічних групen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectдодаткові послугиen_US
dc.subjectсистема КРІen_US
dc.subjectмотиваційна складова персоналуen_US
dc.subjectHRen_US
dc.subjectstaff evaluationen_US
dc.subjecthotel enterprisesen_US
dc.subjectservices marketen_US
dc.subjectmap of strategic groupsen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectAdditional Servicesen_US
dc.subjectKRI systemsen_US
dc.subjectmotivational component of staffen_US
dc.titleУправління персоналом підприємства на ринку послугen_US
dc.title.alternativemanagement of the enterprise in the services marketen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Браславець О.С. Реферат.pdf442,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.