Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13920
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку тваринницького походження |
Інші назви: | Management of enterprise competitiveness in the market of livestock origin |
Автори: | Кмитюк, І.М. |
Бібліографічний опис: | Кмитюк І. М. Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку тваринницького походження : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / І. М. Кмитюк; наук. кер. А. В. Піскун; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 59 с. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | підприємство ефективність конкурентоспроможність фактори методи внутрішнє та зовнішнє середовище enterprise efficiency competitiveness factors methods internal and external environment |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства.
Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та конкурентне середовище ТОВ «ЖК ПАШОТ».
Запропоновано заходи по управлінню конкурентоспроможністю ТОВ «ЖК ПАШОТ» та розроблені заходи, що полягають в більш ефективній організації виробничого процесу. The theoretical bases of enterprise competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activity and competitive environment of PBS PASHOT LLC are analyzed. Measures to manage the competitiveness of LLC PBS PASHOT are proposed and measures are developed to more efficient organization of the production process. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Kmytyuk.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кмитюк І.М. Реферат.pdf | 163,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.