Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13939
Назва: Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства
Інші назви: Management of quality and competitiveness of services of the bread-making enterprise
Автори: Цапенко, С.Ю.
Бібліографічний опис: Цапенко С. Ю. Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / С. Ю. Цапенко; наук. кер. Т. Б. Кублікова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 67 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємство
управління
якість
конкурентоспроможність
хлібоприймальне підприємство
ефективність
enterprise
management
quality
competitiveness
bread - making enterprise
efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПАТ «ДПЗКУ» «Кремидівське хлібоприймальне підприємство»». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства, що полягають у модернізації морально і технічно застарілих елементів обладнання елеваторного комплексу.
The work deals with the theoretical aspects of quality management and competitiveness of the enterprise. The financial and economic activity and business environment of PJSC "DPZKU" "Kremydivske bread-making enterprise" are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of the enterprise, which consist in the modernization of morally and technically obsolete elements of the elevator complex equipment, are proposed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Tsapenko.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цапенко С.Ю. Реферат.pdf197,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.