Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13939
Title: Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства
Other Titles: Management of quality and competitiveness of services of the bread-making enterprise
Authors: Цапенко, С.Ю.
Citation: Цапенко С. Ю. Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / С. Ю. Цапенко; наук. кер. Т. Б. Кублікова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 67 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: підприємство
управління
якість
конкурентоспроможність
хлібоприймальне підприємство
ефективність
enterprise
management
quality
competitiveness
bread - making enterprise
efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПАТ «ДПЗКУ» «Кремидівське хлібоприймальне підприємство»». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства, що полягають у модернізації морально і технічно застарілих елементів обладнання елеваторного комплексу.
The work deals with the theoretical aspects of quality management and competitiveness of the enterprise. The financial and economic activity and business environment of PJSC "DPZKU" "Kremydivske bread-making enterprise" are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of the enterprise, which consist in the modernization of morally and technically obsolete elements of the elevator complex equipment, are proposed.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Tsapenko.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цапенко С.Ю. Реферат.pdf197,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.