Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13939
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦапенко, С.Ю.-
dc.date.accessioned2021-12-21T14:54:20Z-
dc.date.available2021-12-21T14:54:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЦапенко С. Ю. Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / С. Ю. Цапенко; наук. кер. Т. Б. Кублікова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Tsapenko.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПАТ «ДПЗКУ» «Кремидівське хлібоприймальне підприємство»». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства, що полягають у модернізації морально і технічно застарілих елементів обладнання елеваторного комплексу.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of quality management and competitiveness of the enterprise. The financial and economic activity and business environment of PJSC "DPZKU" "Kremydivske bread-making enterprise" are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of the enterprise, which consist in the modernization of morally and technically obsolete elements of the elevator complex equipment, are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectхлібоприймальне підприємствоen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectbread - making enterpriseen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleУправління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємстваen_US
dc.title.alternativeManagement of quality and competitiveness of services of the bread-making enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цапенко С.Ю. Реферат.pdf197,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.